Ta hjälp av oss
close
EN

Ta hjälp av oss

Du vet väl om att vi finns här?


Du som har kommit igång med ditt Leaderprojekt får stöd från oss på kontoret under projektets gång. Vi kommer också att höra av oss, och kanske göra besök hos er (vi är ju så nyfikna på hur det går!). Vi vill också att ni ska känna att vi finns här för att svara på frågor som kan uppstå under projektets gång. Tveka inte att höra av dig om du undrar något.

Blev det inte som du tänkt dig?


Genomförandet av projektet ska alltid ske i enlighet med besutet som ni har fått. Men vi vet att saker kan ändras, eller inte alltid blir som man har tänkt sig. Då är det viktigt att du kontaktar oss för att ansöka om en ändring av beslutet om stöd. Det behöver du göra om inriktning, budget, finansieringsplan, tidsplan eller något annat väsentligt ändras. Hör av dig så diskuterar vi hur vi ska gå vidare.

Ansök om

utbetalning ofta


... i alla fall ett par gånger under projektets gång. Innan du skickar in din ansökan om utbetalning i Jordbruksverkets e-tjänst ska du kontakta vår ekonom Ylva här på kontoret. Hon hjälper dig att kolla igenom och se till så att du har fått med rätt dokument. Samma sak gäller vid slutredovisningen. Det är viktigt att vi kan gå igenom den tillsammans innan du skickar in den. Vi kan även komma ut till dig, eller du komma in till oss, om det skulle behövas.

Sök vårt smidigaste stöd

Vi brukar kalla det här stödet för litet, men är det verkligen sant?

I praktiken kan våra mikrostöd på upp till 20.000 kronor göra stor skillnad.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev