Sök mikrostöd
close
EN

Mikrostöd

Vårt minsta och smidigaste stöd


Här hittar du våra sökbara mikrostöd. Våra mikrostöd är smidiga att söka och du får snabbt beslut från oss. Du kan söka upp till 20.000 kronor. Ta kontakt med Anette om du har frågor.

Du som redan är igång - glöm inte att använda de här tre loggorna när du informerar om ditt projekt: EU-loggan, Leaderloggan och vår logotyp. I handboken du fått från oss hittar du vilka regler som gäller.

Dags att slutredovisa ditt mikrostöd? Längst ner på den här sidan hittar du information om hur du ska göra.

 

Startgas


Startgas är vårt nya mikrostöd som ska ge dig som vill starta eget startgasen du behöver för att komma igång! Eller så har du kanske redan företag, men vill testa ett nytt ben att stå på? Det här mikrostödet är till för att främja entreprenörskap, och stötta nytänkande idéer i ett tidigt skede. Nu gasar vi på framåt!

Mer information
Till ansökan!

Ungas engagemang

 

Vi har också ett särskilt mikrostöd för unga.
Det har flyttat till en helt egen sida - och så har vi gjort det lite smidigare att ansöka än tidigare.

Du hittar all info här:
leaderlinne.se/ung

Dags att redovisa?

 

När projektet är genomfört ska ni skicka in en slutrapport till oss enligt någon av mallarna nedan. Till slutrapporten ska ni skicka med kopior på alla kvitton, fakturor och eventuella biljetter som ni har haft och som fanns med i er budget. Om ni har haft marknadsföring i projektet vill vi att ni även skickar med annonser och affischer eller annat marknadsföringsmaterial. Har ni varit med i tidningen kan ni bifoga artiklarna. Läs gärna igenom handboken igen så att allt är med. Skicka in slutredovisningen till anette@leaderlinne.se eller med post: Leader Linné Småland, Fabriksgatan 21, 342 32 Alvesta. 

Sök vårt smidigaste stöd

Vi brukar kalla det här stödet för litet, men är det verkligen sant?

I praktiken kan våra mikrostöd på upp till 20.000 kronor göra stor skillnad.

close
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev